Ενημέρωση για τη δήλωση πρόθεσης συμμετοχής στις εξ αποστάσεως εξετάσεις μαθημάτων μέχρι 11/6


Αγαπητή/έ φοιτήτρια/φοιτητή


Σύμφωνα με τις αποφάσεις Συγκλήτου που αφορούν τις εξ αποστάσεως εξετάσεις μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου, καλείσαι να εισέλθεις στο περιβάλλον ηλεκτρονικής γραμματείας https://sis.auth.gr και να επιλέξεις Εξυπηρέτηση> Συμμετοχή στην επόμενη εξεταστική περίοδο (https://students.auth.gr/#/requests/ExamPeriodParticipateActions/apply) για να υποβάλεις τη δήλωση πρόθεσης συμμετοχής σου μέχρι και την Παρασκευή 11/6/2021.

Τα μαθήματα που εμφανίζονται στη δήλωση για τις εξετάσεις είναι αυτά που επίλεξες στη δήλωση μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου 2020-2021.
Σε περίπτωση που από τη λίστα των μαθημάτων λείπει κάποιο μάθημα ενώ υπάρχει στη δήλωση μαθημάτων σου για το εαρινό εξάμηνο, παρακαλούμε να απευθυνθείς στη Γραμματεία του Τμήματός σου πριν υποβάλεις δήλωση πρόθεσης συμμετοχής στις εξετάσεις.
Σημαντική διευκρίνιση: Η δήλωση συμμετοχής στις εξ αποστάσεως εξετάσεις μπορεί να υποβληθεί μόνο μία φορά και δεν μπορεί να τροποποιηθεί.

- Για ζητήματα που αφορούν τον τρόπο εξέτασης κάθε μαθήματος θα πρέπει να απευθύνεσαι στον αντίστοιχο διδάσκοντα
- Για ζητήματα που αφορούν τη δήλωση μαθημάτων σου απευθύνεσαι στη Γραμματεία του Τμήματός σου
- Για τεχνικά προβλήματα της εφαρμογής ηλεκτρονικής γραμματείας https://sis.auth.gr μπορείς να επικοινωνείς με το ΚΗΔ στη διεύθυνση support@auth.gr.