Ημερίδα αφιερωμένη στο έργο του Τόλη Καζαντζή


Με τη συμπλήρωση 25 χρόνων από τον θάνατο του Τόλη Καζαντζή, ο Τομέας Μ.ΝΕ.Σ. του Τμήματος Φιλολογίας του Α.Π.Θ. διοργανώνει, με τη συνεργασία της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρείας «Τέχνη», Επιστημονική Ημερίδα με τίτλο: «“Στην μπάντα για τους δίσεχτους καιρούς”. Το έργο του Τόλη Καζαντζή (1938-1991)». Η Ημερίδα προγραμματίζεται να διεξαχθεί στα μέσα Δεκεμβρίου 2016, στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του Α.Π.Θ.

Για τον σκοπό αυτό, απευθύνουμε πρόσκληση ενδιαφέροντος σε νεοελληνιστές της Ελλάδας και του εξωτερικού και εν γένει μελετητές της νεοελληνικής λογοτεχνίας, καθώς και σε φίλους ομοτέχνους του Τόλη Καζαντζή.

Η καταληκτική προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι η 15η Οκτωβρίου 2016, ενώ η προθεσμία για την υποβολή τίτλου ανακοίνωσης και περίληψης (300 περίπου λέξεων) είναι η 11η Νοεμβρίου 2016.

Παρακαλούμε τόσο η εκδήλωση ενδιαφέροντος όσο και ο τίτλος με την περίληψη να σταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του μέλους της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Μιχ. Γ. Μπακογιάννη: mixalisb@lit.auth.gr.

 

Η Οργανωτική Επιτροπή

Παναγιώτης Σ. Πίστας (Πρόεδρος)
Τάσος Α. Καπλάνης
Μιχ. Γ. Μπακογιάννης
Ιωάννα Ναούμ (Μέλη)

 

Συνημμένα:

Ημερίδα αφιερωμένη στο έργο του Τόλη Καζαντζή

Πρόγραμμα

Αφίσα