ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ-ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-2022


Οι επιτυχόντες 2021 της κατηγορίας ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ - ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής μέσα στο περιβάλλον

register.auth.gr όπου θα ανεβάσουν φέτος και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά, και να καταθέσουν στη γραμματεία καθημερινά 12:00 με 13:30 την αίτηση που θα εκτυπώσουν από το ίδιο περιβάλλον και τα πρωτότυπα δικαιολογητικά στο διάστημα από 23/9 έως 30/9/2021 σύμφωνα με τα προβλεπόμενα της εγκυκλίου που περιλαμβάνεται στην ανακοίνωση.


Το σύστημα register.auth.gr για την καταχώρηση των στοιχείων αυτής τη κατηγορίας και την εκτύπωση της αίτησης άνοιξε στις 23/9 μετά τις 17:00 το απόγευμα και θα περιλαμβάνει αναλυτικές οδηγίες για τους φοιτητές.

 Διευκρινίζουμε ότι:

  1. H ηλεκτρονική καταχώρηση στοιχείων στο περιβάλλον register.auth.gr είναι υποχρεωτική ΜΟΝΟ για τους επιτυχόντες του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022.
  2. Εισαχθέντες του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 ΔΕΝ θα καταχωρήσουν στοιχεία στο σύστημα register.auth.gr και θα προσέλθουν απευθείας στις Γραμματείες για εγγραφή.


Με την ευκαιρία επισημαίνουμε ότι το σημείο εξυπηρέτησης χρηστών του ΚΗΔ δέχεται για υποστήριξη μέλη ΑΠΘ μόνο κατόπιν ραντεβού λόγω των συνθηκών κορωναϊού, ώστε να μη δημιουργείται συνωστισμός. Παρακαλούμε να συμβουλεύετε τους φοιτητές να επικοινωνούν με το ΚΗΔ μέσω email στη διεύθυνση support@auth.gr για τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν.