Πρωτοετείς


ΠΛ ΙΙ ανακοίνωση

Παρακαλούνται οι φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος Φιλολογίας που πρόκειται να παρακολουθήσουν το μάθημα ΠΛ ΙΙ να έρθουν άμεσα στη βιβλιοθήκη του τομέα ΜΝΕΣ να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στις λίστες που έχουν απομείνει διότι τα μαθήματα του πρώτου κύκλου ξεκινούν την Δευτέρα 24/2/20.

 

Οδηγίες για τις Εγγραφές ειδικών κατηγοριών Ομογενών 2019-2020

Διευκρινίζουμε τα ακόλουθα:

 Οι επιτυχόντες αυτής της κατηγορίας θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση έγγραφης μέσα το περιβάλλον register.auth.gr και να προσέλθουν στις γραμματείες με την αίτηση που θα εκτυπώσουν από το ίδιο περιβάλλον και με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο διάστημα από 3 Οκτωβρίου έως 11 Οκτωβρίου 2019. Οι επιτυχόντες θα ενημερωθούν μέσω SMS για τη διαδικασία καταχώρισης στοιχείων στο register.auth.gr από το Κέντρο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ-ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ

Εγγραφές των Εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με την ειδική κατηγορία των Αλλοδαπών-Αλλογενών Απόφοιτων Λυκείων εκτός Ε.Ε. και των Αποφοίτων Λυκείων ή Αντίστοιχων Σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε., Ακαδημαϊκού Έτους 2019-20

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2019 - 2020 (ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ)

ΑΕΦ 101: Εισαγωγή στην Αρχαία Ελληνική Λογοτεχνία: Αρχαϊκή, Κλασική και Ελληνιστική εποχή

ΑΕΦ 103: Ιστοριογραφία – Ρητορική

ΛΦΙ 125: Λατινική γλώσσα I

ΝΕΦ 201: Ιστορία της Νεοελληνικής Γραμματείας και εισαγωγή στη Νεοελληνική Φιλολογία

ΜΕΦ 221: Iστορία της Μεσαιωνικής Ελληνικής Γραμματείας και εισαγωγή στη Μεσαιωνική Ελληνική Φιλολογία

ΓΛΩ 301: Εισαγωγή στη Γλωσσολογία I/ Πληροφορική για Φιλολόγους Ι

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ, ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2019-20

Σας ενημερώνουμε ότι το Υ.ΠΑΙ.Θ έχει αναρτήσει Δελτίο Τύπου (στο συννημένο αρχείο) σχετικά με τις εγγραφές ακ. έτους 2019-20, οι οποίες πραγματοποιούνται από 18 έως 27 Σεπτεμβρίου 2019. Στην ιστοσελίδα του Τμήματος Σπουδών έχει αναρτηθεί ανακοίνωση στη διεύθυνση http://dps.auth.gr/el/node/3249 , σχετικά με τα στάδια της διαδικασίας στο ΑΠΘ. Σύντομα θα αναρτηθεί και ειδική ανακοίνωση για τις/τους πρωτοετείς.

 Σας επισημαίνουμε ότι: