Νέα


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ sticky icon

Λόγω καθυστερήσεως εκδόσεως των ΦΕΚ των νέων Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Φιλολογίας (όπως και όλων των λοιπών Τμημάτων του Πανεπιστημίου εξ αιτίας του απαιτούμενου ελέγχου) προς έγκαιρη ενημέρωση των υποψήφιων φοιτητών των προγραμμάτων αυτών ορίστηκαν τα ακόλουθα μέλη ΔΕΠ του Τμήματος για να παράσχουν σχετικές πληροφορίες:

Για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα

1. του Τομέα Κλασικών Σπουδών: κ. Β. Φυντίκογλου

2. του Τομέα Γλωσσολογίας: κ. Γ. Παπαναστασίου

3. του Τομέα ΜΝΕΣ

ΜΕΦ 236 (Χρ. Σιμελίδης) - Εξεταστική Σεπτεμβρίου

Το μάθημα θα εξεταστεί προφορικά την Τρίτη 4.9.2018, στις 10.30, στο γραφείο 208/12 ν.κ.

 

ΜΕΦ 222 (Χρ. Σιμελίδης) - Εξεταστική Σεπτεμβρίου

Η εξέταση του ΜΕΦ 222 (ακροατήριο κ. Σιμελίδη) θα γίνει προφορικά την Τετάρτη 5.9.2018, στο γραφείο 208/12 ν.κ., μεταξύ των ωρών 10.00-19.00. Παρακαλούνται οι φοιτητές που επιθυμούν να εξεταστούν να το δηλώσουν ηλεκτρονικά (csimelid@lit.auth.gr) μέχρι 31.8.2018. Λίστα µε τα ονόµατα των φοιτητών και την ώρα εξέτασής τους θα αναρτηθεί στο e-learning.

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα ακαδημαϊκού έτους 2017-2018

Tο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε ότι 

ανοίγει ξανά στις 27 Ιουλίου και θα παραμείνει ενεργή έως τις 31 Ιουλίου η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αίτησης για τη χορήγηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος, για το ακαδημαϊκό έτος 2017 – 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν την αίτηση ή να οριστικοποιήσουν την αίτηση που αποθήκευσαν προσωρινά (https://stegastiko.minedu.gov.gr/).

B' Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μελών ΔΕΠ για συμμετοχή στις Συμφωνίες Επιστημ. Συνεργ. 2018

Γνωστοποιήθηκε στο Τμήμα Φιλολογίας από το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων ΑΠΘ ότι στην ιστοσελίδα τους (http://international-relations.auth.gr/el/node/1821) έχει αναρτηθεί προκήρυξη που αφορά:

Β΄ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκ μέρους μελών ΔΕΠ του ΑΠΘ για συμμετοχή στις Συμφωνίες Επιστημονικής Συνεργασίας για το έτος 2018 (κενές θέσεις).

Λειτουργία Βιβλιοθήκης Τμήματος Φιλολογίας

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

[από 2 Ιουλίου 2018 – 31 Αυγούστου 2018]

 

Ανακοίνωση Προπτυχιακού προγράμματος ΕΚΟ ΙΚΥ 2017/18

Γνωστοποήθηκε στο Τμήμα Φιλολογίας από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών το συνημμένο Δελτίο Τύπου του Προέδρου του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών αναφορικά με την Πρόσκληση στο πλαίσιο της Πράξης «Πρόγραμμα Οικονομικής Ενίσχυσης Επιμελών φοιτητών/τριών  που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες (ΕΚΟ)- Β’ Κύκλος», που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014-2020».

Συνημμένο: